top of page
146960390_398119368153760_68531317641974

Frans Boom

"Waarom sporten we eigenlijk? Is dat om telkens tienden van seconden sneller te zijn, nog meer push-

ups te maken, nog meer gewichten te tillen om je jezelf of vrienden en vriendinnen te bewijzen wat

je allemaal kunt? Of ben je overtuigd van een gezonde geest in een gezond lichaam en wil je ook een

beetje plezier hebben als je traint?

Als er één is die dat laatste in praktijk brengt is dat Laura. Of het pilates, BBB of HIIT is en of het live gaat of via internet, zij zorgt voor een lekkere inspannende en leuke training. Ze kent haar deelnemers, deelt persoonlijke belevenissen en geeft soms ook haar kat Archie een rol zonder dat dat de les verstoort. Ik train inmiddels ruim 4 jaar (live en thuis) bij haar en dat blijft plezierig en verfrissend. Ook nodig trouwens en eerlijk gezegd zelfs een beetje verslavend."

143558905_901834663895229_67970808996288

Olga Buslenko

"De trainingen van Laura zijn al jarenlang mijn favoriet! Al haar workouts hebben een duidelijke structuur en goede variatie tussen verschillende spiergroepen. Behalve Laura’s enthousiaste en gezellige manier van lesgeven (in twee talen!), is het ook goed te merken dat zij veel ervaring heeft als trainer en verstand heeft van het menselijk lichaam. Tijdens de trainingen kan ze altijd heel scherp oppikken als je ergens last van hebt of bepaalde oefeningen niet lekker gaan. In zulke situaties zal ze altijd een alternatieve oefening aanbieden waardoor je de gehele training de volle 100% kan blijven geven. Er wordt altijd rekening gehouden met blessures, en tijdens (en na) de trainingen geeft Laura verschillende tips en extra oefeningen mee die je buiten de sporttijd met haar kan gebruiken. Het fijnste aan Laura vind ik dat haar manier van coachen perfect gebalanceerd is: je krijgt de ruimte om te trainen op je eigen level, maar zodra ze merkt dat je ‘lui’ bent zal je altijd met veel enthousiasme overhalen om weer mee te doen. In tegenstelling tot veel trainers, staat Laura er regelmatig bij stil dat je het sporten voor je eigen welzijn doet. Samengevat, zou ik Laura van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan het (her)starten van hun sportactiviteiten!"

image001.jpeg

Peter Tax

"Ik volg al een paar jaar regelmatig allerlei lessen van Laura bij het USC in Amsterdam, zoals zumba, body power, yoga en pilates. Pre-corona waren dit groepslessen, op dit moment zijn die lessen vanwege Covid-19 uiteraard online. Laura is een van mijn favoriete docenten - en niet alleen van mij, haar lessen zijn eigenlijk altijd drukbezocht. Het zijn dan ook ontzettend fijne lessen. Laura doet zelf altijd enthousiast mee, en weet iedereen op allerlei manieren te motiveren om op zijn of haar niveau zijn best te doen - wat dat niveau ook is. Laura kan heel verschillende lessen allemaal op niveau geven; zelf is ze prima getraind, en als bewegingswetenschapper bovendien theoretisch goed onderlegd. Maar indrukwekkender is de liefde die ze overduidelijk voor haar werk heeft. Ze kan met net zoveel enthousiasme spreken over haar vaste groepje 80+ aquajoggers als over een topsport team: iedereen die aan zijn conditie wil werken is welkom. Tot slot, Laura is niet te beroerd om een duidelijke personal touch en de nodige humor in haar lessen te stoppen - zelfs niet als dat betekent dat ze eind december verkleed als kerstboom pilates moet geven. Van mij krijgt Laura een one-star review :-) Ze is echt een ster."

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

40451844_1781162885325083_20518595082793

Brigitte Laban-Louwers

"Ik ben erg blij dat Laura met haar Eat.train.science.30days op mijn pad is gekomen. De workouts zijn uitdagend, pittig, heerlijk en er zit een goede opbouw in. Laura is een lieve, enthousiaste instructeur die weet waar ze het over heeft, verschillende opties biedt per workout. Ze weet het altijd voor elkaar te krijgen dat je net een stapje harder gaat. Ik kan niet meer zonder en kan iedereen aanraden om deel te nemen!"

FA87D433-2080-4C68-BB8F-3BF24BE70BE8.JPG

Dido de Wolf

"De hele week kijk ik uit naar de pilates les van Laura, die ik normaal gesproken op maandag volg. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar lessen zijn uitdagend. Nooit meer een saaie maandagavond voor mij!"

D2653532-19FA-49E1-86C7-6C6032F97073.JPG

Bea Mosseri

"Laura is just the best. I’ve been working out every week with her for more than a year and I could not be happier! She’s fun, full of energy and during her classes she also always manages to make you laugh... even during the toughest workout! I just feel soo good after every workout with her. She’s amazing!"

Photo_AmberKoert.jpg

Amber Koert

"Na jaren op eigen houtje sporten met weinig motivatie, heb ik door Laura de meerwaarde (en het belang!) van een leuke trainer ontdekt. Laura haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk, iedere training eindig ik tegenwoordig met een glimlach en voldaan gevoel. Zelfs op dagen waarin mijn motivatie ontbreekt en ik niet vooruit te slepen ben, krijgt Laura mij zo ver! Daarnaast is het ontzettend fijn dat Laura de training heel persoonlijk en passend maakt. Naast de fysieke vooruitgang, geeft Laura ook absoluut een mentale opkikker. Vrolijker én fitter, ik wil niets anders meer!"

EatTrainScience BronsZilverGoud-21.png

Monique van der Kooij

"In de lockdown ben ik de online lessen van Laura gaan volgen. Normaal vond ik online saai of te moeilijk of gewoon niet leuk. Bij Laura bleek dat anders. Zij maakt alle workouts zo, dat ze toegankelijk zijn voor vrijwel iedereen. Ze geeft ook veel verschillende opties om het uitdagender te maken of juist wat makkelijker. Daarnaast is er veel variatie. Pittige cardio workouts maar bijvoorbeeld ook heerlijke yogalessen. Maar het allerleukst is het onvermoeibare enthousiasme, waarmee ze het brengt. Dat werkt motiverend, stimulerend en zorgt regelmatig ook tijdens de workout voor een ach of toch nog een schepje er bovenop. Het is ook gewoon "gezellig" ookal ben je in je eentje op je mat bezig. Het is heel duidelijk dat ze dit met veel passie doet en dat ze veel kennis heeft op het gebied van training. Een aanrader dus!"

C15A8A82-02CA-48B5-9D6D-BBC0C9B214CD_edi

Clio Cotter

“I first came across Laura when my friends and I joined her Pilates classes at my university gym three years ago and  we haven’t looked back since! She’s become a key cornerstone of our university experience by gently reminding us of the importance of moving your body to unwind and de stress. It’s not just the fitness classes we adore, but Laura herself. She’s a warm, kind, and open-hearted person that has us all leaving her workouts in a much better mood. Whether it’s a rigorous full body workout or a relaxing yoga class, it’s Laura’s  positive personality and fun spirit which I love the most. Three years down the line and I’m still working out with Laura (although now online) and she still has such a positive impact on my days. There’s no one quit like her and I’m so happy I’ve come across her!”

104358898_2995565387165639_6927029816795

Tessa Jonker

"Ik heb in januari 30 dagen meegedaan met Laura ( de 30 days Challenge) en kan dit echt aan iedereen aanraden! Het is erg fijn om op deze manier (bijna) elke dag sportief bezig te zijn en doordat het workouts van 30 minuten zijn voelt dit ook echt haalbaar. Dat de workouts ‘live’ zijn gaf mij ook veel motivatie omdat het je toch het gevoel geeft dat je het samen doet. Als je een dag niet (live) mee kon doen is de drempel ook erg laag om gewoon de volgende dag weer aan de slag gegaan met een nieuwe workout (of er eentje terug te kijken), zodat je je goede ritme gemakkelijk vol kunt houden! Verder vond ik het erg prettig dat Laura altijd alternatieven geeft als je bijvoorbeeld een wat mindere dag hebt of iets erg belastend kan zijn, maar ook juist voor als je jezelf wat meer wilt uitdagen. Het enthousiasme, de humor en de positiviteit van Laura is enorm aanstekelijk en heeft er absoluut voor gezorgd dat ik er iedere dag weer naar uitkeek om een workout te gaan doen!"

IMG_0870.JPG

Jorinde Raasveld

"En januari zit erop! Wat in december voelde als een naderende lange maand vol lockdown-restricties, is uiteindelijk voorbij gevlogen. De afgelopen 31 dagen heb ik, en in andere steden 2 vriendinnen, meegedaan aan Laura’s 30-days-challenge. Elke dag 30 minuten op m’n matje voor m’n tv, van body power tot zumba, shape tot yoga. De ene dag live voor m’n werk uit gevolgd, en de andere dag erna. Eén ding hadden de dagen gemeen: elke keer voelde het zo goed! Laura biedt de opties om met wat je in huis hebt alsnog je krachttraining te doen, en dingen makkelijker of juist moeilijker te maken. De voedingsinformatie en meditatie maakten het compleet. Nog nooit in januari zo in vorm geweest; ik kijk uit naar de volgende maand!"

28827121_2280193778673042_48834910322150

Mus Leijtens

"Ik volg al drie jaar met veel plezier verschillende lessen van Laura. Zumba, BBB, Bodypower, Pilates, allemaal fantastisch. Ik vind het prettig dat ze altijd verschillende opties geeft, daardoor is het voor iedereen toegankelijk en toch uitdagend. Daarnaast gaat ze ook een persoonlijke band met je aan, waardoor je nog meer gemotiveerd raakt om door te gaan en je best te doen. Haar positieve houding werkt aanstekelijk en vrolijkt me altijd op na een lange dag, zelfs als sporten eigenlijk het laatste is waar ik zin in heb. Na elke les voel ik me zowel fysiek als mentaal weer helemaal fit!"

IMG_0869.JPG

Soraya Mulder

"Ik vond de 30 min workouts echt super om te doen! Kort maar krachtig en toch het gevoel hebben dat je lekker lang hebt gesport. De afwisseling was ook erg fijn. Kracht en lenigheid en ontspanning afgewisseld. Laura heeft zo'n positieve en vrolijke uitstraling en is helemaal zichzelf wat heel aanstekelijk werkt en je ook niet opgeeft en door blijft gaan! Het was top!

Foto LinkedIn.jpg

Evi Winnubst

"Ook al voel ik me soms een dag moe of suf, ik eindig Laura’s lessen altijd met een glimlach op m’n gezicht. Of het nu komt door de goeie workout, of door haar grapjes en persoonlijke life updates. Inmiddels volg ik al vier jaar met mega veel plezier haar lessen. Ze zijn creatief, duidelijk en Laura houdt altijd rekening met blessures en verschil in intensiviteit. Vooral pilates, shape en zumba zijn mijn favoriet!"

245ac944-74ac-4be0-94a5-8e0603d93330.JPG

Emma Raben

"Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met Laura en haar workouts in de sportschool Door haar enthousiasme en zichtbare plezier in het lesgeven, ben ik al jaren fan. In de lockdown ben ik haar lessen online gaan volgen en heb meegedaan met de 30 days challenge in januari. Door elke ochtend 30 minuten te bewegen, ben ik vrolijker en begin ik de dag goed. Daarnaast spreekt de variatie van oefeningen me erg aan, waardoor het me niet gaat vervelen. Tot slot is Laura erg aardig en benaderbaar, waardoor ik me niet bezwaard voel om vragen te stellen en advies te vragen."

Review Schrijven
Ook iets zeggen over mijn programma?
Laat hier je review achter!
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen
Mijn foto

Bedankt voor de inzending!

bottom of page