top of page
Kopie van EatTrainScienceLogoDef_grijs_k

FEEL GOOD

with eat·train·science

30 min workouts | nutrition | coaching

DURE PERSONAL TRAINING IS VOORGOED VERLEDEN TIJD.

Hoe vaak heb jij meegemaakt dat het ineens zomer is en jij nog steeds niet die gewenste shape hebt bereikt?  Misschien is dat doelen niet behalen een terugkerend probleem en levert een diëet of een sportschoolabonnement - als je eerlijk bent - niet het gewenste resultaat en is personal training te duur.

IMG_9702-Edit_edited.jpg
Copy%20of%20IMG_9772-Edit_edited.png

Fit worden wordt leuk

Twee van de grootste problemen die ervoor zorgen dat mensen hun gezondheidsdoelen niet bereiken, zijn structuur en fun. Om fit te worden hoef je niet elke dag om 06:00 de wekker te zetten of alleen op een blaadje sla te knagen.

Een doordachte aanpak met een hoge fun-factor kan ervoor zorgen dat je in een fractie van de tijd die je denkt nodig te hebben, wél je doelen bereikt.

MIJN AANPAK

Wetenschap en 15 jaar ervaring als basis

Ik heb Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en gecombineerd met meer dan 15 jaar ervaring als groepsinstructeur en personal coach durf ik wel te zeggen dat ik het nodige weet over sporten en efficiënte workouts.

Omdat ik tijdens de coronacrisis veel vragen kreeg van mijn vaste klanten, heb ik een trainingsprogramma opgezet waardoor zij allemaal de mogelijkheid hadden om fit te blijven. Ze waren veel enthousiaster dan ik had verwacht; dat had alles te maken met toegang tot een uitgebreid schema per maand waarbij we  in zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk samen konden bereiken - gewoon vanuit de woonkamer.

30 MIN WORKOUTS

Bevatten alles wat je nodig hebt

Oké, je hoeft dus niet uren in de sportschool te zwoegen of alleen maar saai groenvoer te eten.
Wat dan wel? Met alle ervaring die ik heb, stel ik elke maand een nieuw schema van 30 min workouts op , die ik zelf van A tot Z ontwerp en we samen gaan doen! De workouts zijn altijd gevariëerd: ik geef per oefening meerdere mogelijkheden, waardoor je het zo zwaar kunt maken als je zelf wil.

Wil of kun je niet elke dag een workout doen? Dat snap ik,  je kan om de dag een uur trainen of ik geef aan welke workouts je kan skippen om alsnog maximaal resultaat te halen. 

De workouts zijn ingedeeld in 3 categorieën: Sweat Workouts (cardio), Strength Workouts (laat die spieren maar werken!)  en Balance Workouts (Yoga, Pilates & veel meer). 

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

Ik hoor je denken: leuk dat je er zo gepassioneerd over bent, maar als het je werk is zal het een stuk makkelijker iedere dag vol te houden.

Hieronder hoor je wat mijn klanten te zeggen hebben (of scroll door als je benieuwd bent naar de pakketten).